1982


(Arie van Geest / John van 't Slot)
Uitgeverij Bébert, Rotterdam

Oplage 56 exemplaren, in linnen map (35 x 28 x 1 cm).

Prooi, van Arie van Geest en John van 't Slot, werd in opdracht van Uitgeverij Bébert in de winter van 1982 gezet uit de Van Dijck en gedrukt op 250 grams2 B.F.K. Rives door de Grafische Werkplaats te Rotterdam. De produktie en grafische vormgeving werd verzorgd door de uitgever.

Elk exemplaar bevat drie door de uitgever gemaakte Polaroids, die door Encard, Lijstenmakerij te Rotterdam, in een passepartout geplaatst werden. Het passepartout met de Polaroid van Arie van Geest werd door John van 't Slot van een tekening voorzien, dat met de Polaroid van John van 't Slot door Arie van Geest.

De oplage bestaat uit 56 exemplaren, genummerd 1 t/m 30 en gemerkt A t/m Z.
Uitgeverij Bébert behield hiervan de nummers 1 t/m 10, Arie van Geest de nummers 11 t/m/ 20 en John van 't Slot de nummers 21 t/m 30. Van de overige exemplaren bleven A t/m D in het bezit van de Grafische Werkplaats en E t/m G in het bezit van Fred Notenboom van de Lijstenmakerij Encad; H t/m Z zijn bestemd voor de verkoop.

I.S.B.N. 90.70370.13.1

Tekening (Arie van Geest en John van 't Slot)

Tekening van Arie van Geest en John van 't Slot, behorende bij uitgave nummer 20/56. Kleurpotlood en O.I. inkt op geschept papier, 1982, 7 x 17 cm
(papiermaat: 23,7 x 33 cm).

Collectie Etienne en Nanda Dupont, Barendrecht.
« terug naar Speciale uitgaven

back to publications

Beweeg de muiswijzer over de afbeelding om de "Polaroid", behorende bij uitgave nummer 20/56, met de portretfoto van Arie van Geest en de tekeningen van John van 't Slot te zien.
© Arie van Geest